Vacature Leerkracht groep 4-5 De Goudakker

Op De Goudakker komt de wereld samen. Hou jij van een uitdaging en wil jij wat betekenen voor onze leerlingen, lees dan verder.

Leerkracht groep 4-5
24 – 40 uur per week

Wij geloven dat jij bent, kunt en groeit

Jij bent goed, precies zoals je bent. Je hoeft dingen niet zeker te weten. Je hoeft niet alles te kunnen. Het gaat erom dat je vertrouwt op jezelf. Je kiest je eigen weg. Dit doe je in relatie met anderen. Je hebt alles al in je om verder te kunnen groeien.

Wij beloven dat er altijd ruimte is voor jou en voor jouw groei

Wij houden van verschillen en we doen alles wat we kunnen om bij jou aan te sluiten. Het is voor ons geen optie als jij je niet ontwikkelt. We zoeken samen met jou altijd naar de volgende stap en mogelijkheden voor jou.

Jij brengt mee

Jouw ervaring en talenten, die je bij ons op school in kan zetten. Hierdoor kom je het beste tot je recht en kan je groeien. Wij vinden het belangrijk dat jij je herkent in het volgende profiel:

 • Jij en ik doen het samen;
  Op De Goudakker werken wij vanuit het Groepsdynamisch onderwijs (GDO). Hierbij hebben wij afstemming over wat onze pedagogische aanpak is. We gebruiken hierbij vaste vormen en routines. Ook op didactisch niveau willen wij een sterker team te worden. Wij werken samen en denken met elkaar over nieuwe verbeteringen. Zo gaan wij nu samen het format maken om te gaan werken met blokplanningen.
 • Je bent verantwoordelijk;
  Voor je eigen houding, leren en gedrag. Je zegt het als je iets graag anders wilt. Je spreekt de ander aan als je iets niet fijn vindt en je geeft een compliment als je iets moois of knaps ziet. Reflecteren op jezelf is vanzelfsprekend. Daar groei je van.
 • Je bent ontwikkelingsgericht;
  Het aanbieden van de lesstof geeft jou veel plezier. Het is fijn als je ervaring hebt met EDI. Jij ziet uitdaging in het aansluiten op de leerling en kan jouw leerlingen planmatig een stap verder brengen. Jij hebt hoge verwachtingen van je leerlingen en kan gericht feedup, feedback, en feedforward geven waardoor jouw leerlingen inzicht krijgen in hun kunnen.
 • Je bent zorgzaam.
  Een warme en veilige omgeving waar iedereen zich op zijn of haar gemak kan voelen is voor jou belangrijk. Als dat even niet lukt, zet jij je in om de ander te begrijpen en ervan te leren. Het is belangrijk dat je kunt relativeren.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Heb jij zin om jezelf te ontwikkelen? Wij zijn open en verwelkomend naar iedereen. We gaan met elkaar in gesprek en je loopt een dag mee. Je kunt contact met ons opnemen door jouw cv en motivatie te sturen naar Eva van Essen, schoolleider: eva.van.essen@degroeiling.nl of via telefoonnummer: 0182 515 657. Meer informatie over onze school vind je op: www.degoudakker.nl.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier