Aspirant Directeur De Regenboog

Wij bieden een mooie leerplek voor een ambitieuze:

Aspirant Directeur
De Regenboog te Waddinxveen

 

Wij bieden een uitdagende en afwisselende leerplek voor een startende aspirant directeur binnen basisschool De Regenboog. Je bent binnen De Regenboog onderdeel van een zeer gedreven team.

Voor ons telt wie jij bent en de match met onze school en onze organisatie. Je hebt hart voor de kinderen, ouders en het team. Daarbij wil jij je graag ontwikkelen tot schoolleider binnen een van onze scholen binnen De Groeiling.

Wat kenmerkt onze school?

Bij ons op De Regenboog staat de zorg en onderwijs voor onze kinderen op nummer 1. We zijn een school in ontwikkeling waar we zo inspirerend mogelijk de kwaliteit van ons onderwijs vergroten. Wij werken bewust met en voor de kinderen. Wij leren de kinderen de basisvaardigheden aan van de kernvakken en combineren dit met betekenisvolle thema’s uit de zaakvakken. Plezier, creatief, met elkaar, zelfstandig en durven zijn hierin de basisvoorwaarden. Hierin ben jij als leerkracht cruciaal! Onze werkomgeving is dynamisch, waarin ruimte en zelfstandigheid geboden wordt om het werk te kunnen uitvoeren. Vanuit vertrouwen werken wij samen en geloven in het principe; vele handen maken licht werk. Daarnaast dragen wij samen zorgen dat het werkklimaat ontspannen is. Door dit alles kom jij terecht in een actief, zorgzaam en energiek team die volop in ontwikkeling is!

Wie zoeken wij?

Als aspirant directeur val je direct onder de leiding van het CvB en maak je van het begin af aan deel van het team van directeuren. Je gaat samenwerken met en wordt begeleid door de huidige directeur. De huidige directeur is ongeveer 16 / 24 uur per week op de school aanwezig. We bouwen de taken en verantwoordelijkheden in de functie van aspirant directeur samen met je op. Naast het werken op de school krijg je van ons de mogelijkheid om een schoolleidersopleiding te volgen. Zo krijg je de gelegenheid om in 2-3 jaar de kneepjes van het vak te leren om zodoende op termijn zelf directeur te worden bij De Groeiling.

Wij zoeken iemand die;

  • … zijn of haar zakelijkheid én mensgerichtheid in het leidinggeven goed gebalanceerd weet in te zetten; ruimte biedt, daarbij duidelijke grenzen aangeeft en weloverwogen besluiten neemt na een zorgvuldig doorlopen proces;
  • … ervaring heeft om samen verantwoordelijkheid te nemen, taken te verdelen en als één gezicht naar buiten te treden;
  • … de (door)ontwikkeling van de school verder leidt in samenspraak met de directeur en in dit proces de inbreng van teamleden goed betrekt;
  • … zicht heeft op alle teamleden en hun specialismes en hen stimuleert om verder te ontwikkelen, de kwaliteiten van medewerkers ziet, een sparringpartner voor hen is en in staat is om complimenten en leerpunten mee te geven;
  • … begrijpt hoe hij of zij voor ouders en leerlingen toegankelijk en zichtbaar is;
  • … communicatief sterk en gestructureerd is zowel verbaal als schriftelijk;
  • … enthousiast, doortastend en inspirerend;
  • … werkt en denkt op HBO+/academisch niveau en volgt momenteel / gaat de opleiding schoolopleider volgen;
  • … een aantal jaren ervaring in het primair onderwijs, bij voorkeur de laatste jaren als intern begeleider, bouwcoördinator of lid van het management team.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een prachtige nieuwe werkomgeving om de volgende stap in jouw loopbaan te nemen. De omvang is 24 uur waarvan 16 uur als directeur en 8 uur voor het volgen van de schoolleidersopleiding. Bij voorkeur gaat de benoeming in op 1 november 2021.  Salariëring (L12 schaal), arbeidsvoorwaarden en rechtspositie zijn conform de lopende CAO-PO.

Heb jij zin om bij ons te werken? Stuur dan jouw cv en brief met motivatie voor 8 oktober 2021 naar wervingenselectie@degroeiling.nl onder vermelding van ‘vacature aspirant directeur De Regenboog’. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jet van Eijsden, directeur, op telefoonnummer 06-20852357 of de afdeling Personeelszaken op telefoonnummer 0182-861051. Meer informatie over onze school vind je op: www.regenboogwaddinxveen.nl.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op: www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier