Leerkracht kernteam

Leerkracht kernteam


Wie zijn wij?

Stichting De Groeiling verzorgt met 23 scholen het katholiek en interconfessioneel primair onderwijs in de gemeentes Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Alphen a/d Rijn, Waddinxveen, Krimpenerwaard, Zuidplas en Oudewater. Met bijna 500 medewerkers geven wij onderwijs aan ruim 4.800 leerlingen. Kijk ook op www.degroeiling.nl

Kernteam

Voor de vervanging van onze collega’s zijn wij op zoek naar leerkrachten die ons kernteam kunnen versterken.

Ga je een uitdaging niet uit de weg? En ben je goed in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je houdt van afwisseling om te werken op verschillende scholen en met verschillende groepen leerlingen. Je bent in staat om direct goed contact te maken met de leerlingen, ouders en het team. Flexibel en positief zijn behoren tot jouw kwaliteiten. En om de scholen goed te kunnen bereiken, beschik je over eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Een baan tussen de 16 en 40 uur per week. Jouw salaris ligt tussen de € 2.563 en €3.910 bruto permaand op basis van een fulltime aanstelling. Werknemers ontvangen 1 keer per jaar een eindejaarsuitkering, 1 keer per jaar een uitkering voor de Dag van de Leraar en we hebben een goede regeling om de reiskosten uit te ruilen.

Je breidt je ervaring uit door te werken voor het kernteam op de verschillende scholen. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk en zorgen er daarom voor dat we regelmatig in gesprek zijn met je om die ontwikkeling te borgen en uit te breiden.

Herken je in bovenstaand profiel?

Wil je meer informatie? Neem contact op met Gabriëlle ter Maten 0182 – 67 00 51 of 06 – 11 21 18 14 of met Rene van Ommeren, directeur Kernteam, rene.van.ommeren@degroeiling.nl.

Ben je al werkzaam in onze regio via een flexteam van het RTC, vermeld dit dan nadrukkelijk in je brief.

Sollicitatieformulier

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]