Vacature Adviseur HRM en Organisatie

Adviseur HRM en Organisatie (m/v) (24 – 32 uur)
Salarisschaal: Onderwijsondersteunend Personeel schaal 11

De Groeiling is een katholiek en interconfessionele scholengroep van 23 basisscholen in zeven verschillende gemeenten in en rond Gouda. Bij De Groeiling werken bijna 500 medewerkers. De Groeiling kent een tweehoofdig College van Bestuur en een stafbureau dat zich bezig houdt met onder meer onderwijs, personeel, financiën, inkoop, ICT en huisvesting. De HRM afdeling bestaat uit vier personen.

De Groeiling is in beweging. Haar koers is vastgelegd in strategische beleid voor de komende vier jaar (https://degroeiling.nl/over-ons/strategisch-beleid/). Een belangrijke ambitie in deze koers is te zorgen voor voldoende en gekwalificeerde medewerkers. Wij zoeken een beleidsmedewerker HRM die met ons deze ambitie gaat waarmaken.

De functie
De onderwerpen binnen deze functie zijn breed en liggen op alle gebieden van HRM en organisatieontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van beleid en inrichting van HRM processen. Je stuurt daarbij onder meer de interne en externe personeelsadministratie aan. Je adviseert en ondersteunt schooldirecteuren en het CvB bij ingewikkelde personele vraagstukken.

We zoeken een adviseur HRM en organisatie met minimaal 5 jaar ervaring. De adviseur combineert analytisch vermogen met daadkracht en weet met gedegen kennis en kunde De Groeiling de meest aantrekkelijke werkgever van de regio te maken. Je hebt kennis van regel- en wetgeving. Je kunt ontwikkelingen cijfermatig vertalen. Je maakt voorstellen in samenspraak met CvB en directeuren en zorgt voor een gedegen besluitvormingsproces.

Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur een bedrijfskundige of bestuurskundige achtergrond
  • Kennis van HRM, organisatieontwikkeling en beleidsvorming
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring als personeelsadviseur in het primair onderwijs is een pre
  • Goed analytisch vermogen en de wil om zich te verdiepen in (ingewikkelde) onderwerpen
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
  • Bewezen omgevingsbewust en bestuurlijk sensitief
  • Vermogen om zelfstandig te kunnen werken

Arbeidsvoorwaarden
De benoeming is per 1 maart 2020. De CAO-PO is van toepassing. Het salaris is maximaal €4.861 (schaal 11) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband (40 uur). Dit is afhankelijk van ervaring.

Sollicitatieprocedure
Je sollicitatie, inclusief curriculum vitae, kun je voor 17 februari a.s. mailen naar secretariaat@degroeiling.nl ten name van Jan Kees Meindersma.

Gesprekken worden in overleg gepland.

Informatie over de functie
Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Jan Kees Meindersma, voorzitter College van Bestuur (0182-670051).

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op: www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier