Vacature Gymleerkracht KC Koningskwartier

Groots bijdragen aan de toekomst van de kleintjes! Pak deze unieke kans om ons prachtig nieuwe kindcentrum verder op te bouwen. Met ingang van schooljaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Gymleerkracht 2 dagen
Meer dagen in overleg

 

Meer dagen zijn mogelijk door een combi te maken als groepsleerkracht of BSO medewerker.

Wie zijn wij?

In de wijk Koningskwartier in Zevenhuizen is in september 2019 Kindcentrum Koningskwartier gestart. Dit is een groeiende nieuwe interconfessionele basisschool (De Groeiling en De Vier Windstreken) met daarin kinderopvang (Quadrant kindcentra) Wij werken aan thuis nabij onderwijs. In een tijdelijk gebouw zijn we begonnen aan het vormgeven van opvang en onderwijs. De komende jaren wordt het definitieve gebouw gebouwd.

Als een kind zijn of haar tijd op KC Koningskwartier bij ons afsluit streven wij ernaar dat een kind trots is op zichzelf en blij met een ander. We vinden het belangrijk dat een kind weet wie hij is en wat hij kan, maar ook wat hij moeilijk vindt.

Bij Kindcentrum Koningskwartier staan de kinderen centraal. Ieder kind krijgt de kans om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen. Leren en ontwikkelen is een doorgaand proces dat niet aan tijd en plaats gebonden is en zich zowel tijdens onderwijs als opvang en daarbuiten afspeelt. Het is belangrijk dat kinderen zich thuis voelen, zich prettig en veilig voelen en met plezier naar Kindcentrum Koningskwartier komen. Alleen als een kind zich veilig en op zijn gemak voelt, zal het zelfstandig op ontdekkingstocht gaan.

Wie zoeken wij?

Vind jij het leuk om gymlessen te bedenken en begeleiden voor kinderen? Ben jij de nieuwe gymdocent waarover de kinderen niet uitgepraat raken? Waar ouders weten dat hun kind in vertrouwde handen is? Dan zijn wij, KCK, op zoek naar jou! Onze nieuwe gymzaal moet nog ingericht worden daar hebben we jou natuurlijk ook bij nodig!

Wat bieden wij?

Wij proberen je zo goed mogelijk te faciliteren, zodat jij jouw werk goed kunt doen.

  • Wij zijn onderdeel van stichting ‘De Groeiling’ en De Vier Windstreken met onze eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken;
  • Een gezellig en professioneel team waarin we veel van elkaar willen leren;
  • Een dynamische organisatie.

Wie zoeken wij?

Wij geloven dat jij het beste tot je recht komt als je kunt zijn wie je bent en jouw ervaring en talent kunt inzetten op ons kindcenrum. Je herkent je daarom in het volgende profiel:

  • Je beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
  • … hebt een (pro) actieve houding bij de vergaderingen;
  • … deelt je ideeën met je collega’s;
  • … bent in het bezit van een PABO diploma/ Gymbevoegdheid/ ALO diploma;
  • … hebt aantoonbaar affiniteit en ervaring met onze doelgroep;
  • … denkt oplossingsgericht;
  • … kent jouw talenten, neemt initiatieven en loopt niet weg voor (onderwijs) vernieuwingen.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Wil je meer informatie bel ons dan gerust op en vraag naar Chanine (directie) 0180-740016. Solliciteren kan door een motivatiebrief en cv te sturen naar info@kckoningskwartier.nl. Sluit 20 april 2022.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier