Vacature Leerkracht bovenbouw De Regenboog

Met ingang van 1 november 2021 (of eerder) zoeken wij een nieuwe collega voor onze bovenbouwgroep. Ben jij die samenwerkende, doelgerichte en boeiende leerkracht met een onderwijshart, dan zijn we op zoek naar jou!

Leerkracht groep 6 t/m 8 (16- 24 uur)

 

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen basisschool De Regenboog. Als leerkracht ben je onderdeel van een zeer gedreven team en krijg je volop kansen om je verder te ontwikkelen.

Wat kenmerkt onze school?

Bij ons op De Regenboog staat de zorg en onderwijs voor onze kinderen op nummer 1. We zijn een school in ontwikkeling waar we zo inspirerend mogelijk de kwaliteit van ons onderwijs vergroten.
Wij werken bewust met en voor de kinderen. Wij leren de kinderen de basisvaardigheden aan van de kernvakken en combineren dit met betekenisvolle thema’s uit de zaakvakken. Plezier, creatief, met elkaar en zelfstandig durven zijn hierin de basisvoorwaarden. Hierin ben jij als leerkracht cruciaal! Onze werkomgeving is dynamisch, waarin ruimte en zelfstandigheid geboden wordt om het werk te kunnen uitvoeren. Vanuit vertrouwen werken wij samen en geloven in het principe; vele handen maken licht werk. Daarnaast dragen wij samen zorgen dat het werkklimaat ontspannen is. Door dit alles kom jij terecht in een actief, zorgzaam en energiek team die volop in ontwikkeling is!

Wie zoeken wij?

Voor ons telt wie jij bent en de match met onze leerlingen en teamleden. Je hebt hart voor het ontwikkelen van talenten van kinderen. Daarnaast ben jij de sleutel om leerplezier bij kinderen te ontwikkelen en/of te stimuleren. Wij vinden het ook belangrijk dat je blijft leren en samen met collega’s verantwoordelijkheid neemt voor het onderwijs aan onze kinderen.

Wij zoeken iemand die;

  • … geniet van onderwijs geven aan kinderen op een school in ontwikkeling;
  • … de brede ontwikkeling van kinderen en goede resultaten belangrijk vindt;
  • … een veilig klimaat en een goede sfeer kan creëren;
  • … goed kan communiceren met ouders;
  • … kan samenwerken met de collega’s;
  • … kan relativeren.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een prachtige nieuwe werkomgeving. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO primair onderwijs. Super gemotiveerd team die jou graag op weg helpt!

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Heb jij zin om bij ons te werken? Stuur dan jouw cv en brief met motivatie voor 29 september 2021 naar directie.regenboog@degroeiling.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jet van Eijsden, directeur, op telefoonnummer 0620852357. Meer informatie over onze school vind je op: www.regenboogwaddinxveen.nl.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier