Vacature Leerkracht De Krullevaar

Ben jij die samenwerkende, doelgerichte en boeiende leerkracht, dan zijn we op zoek naar jou!

Met ingang van 1 februari 2021 (eerder of later is bespreekbaar) zoeken wij een nieuwe collega. Zowel de onder-, middenbouw of bovenbouw is bespreekbaar. We staan ook open voor een PABOstudent met 180 studiepunten op zak!

Leerkracht
(24 tot 40 uur)

 

Wat kenmerkt de Krullevaar?

De Krullevaar is een klein katholiek kindcentrum met iets meer dan 100 kinderen in het centrum van Schoonhoven. Kinderen, ouders en het team voelen zich er thuis en verbonden met elkaar. Samenzijn, samen spelen en samenwerken zijn voor ons het uitgangspunt om kinderen te laten groeien en zich op alle gebieden optimaal te laten ontwikkelen. De Krullevaar onderscheidt zich door een aantrekkelijk aanbod in kunst, cultuur, drama en techniek.

De Krullevaar zoekt een leerkracht:

  • … die gericht is op de relatie en vertrekt vanuit welbevinden en betrokkenheid;
  • … lesgeeft op basis van de onderwijsbehoefte van iedere unieke leerling;
  • … flexibel, enthousiast, innovatief en leergierig is;
  • … beschikt over de licentie Kanjertraining of de bereidheid deze te halen:
  • … als teamspeler die initiatief neemt en nauw samenwerkt in een dynamisch, klein team.

De Krullevaar biedt:

  • … gepassioneerde en bevlogen collega’s die met elkaar de schouders onder ons onderwijs zetten;
  • … ruimte voor persoonlijke ontwikkeling passend bij onze visie;
  • … een school met de focus op kunst- en cultuuronderwijs;
  • … een vakleerkracht gym voor álle groepen.

De Krullevaar is onderdeel van stichting, De Groeiling, met een eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken. Je kunt binnen onze stichting doorstromen naar een andere school of naar ons kernteam.

Voel je je aangesproken? Kom op gesprek!

Ben jij de leerkracht die we zoeken? Stuur dan vóór 9 januari 2022 een mail met je motivatiebrief en CV naar jet.van.eijsden@degroeiling.nl. De gesprekken vinden plaats in de week van 10 januari, dag in overleg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jet van Eijsden(directeur),  06 20852357 of kijk op www.dekrullevaar.eu.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier