Vacature Leerkracht groep 1/2 De Akker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken in de nieuwe groep 1/2 die met ingang van het nieuwe schooljaar zal starten.

Leerkracht L10 onderbouw, groep 1/2 – 40 uur per week

Wat kenmerkt onze school?

Wij heten je van harte welkom op basisschool De Akker, waar wij samen werken aan kwalitatief goed onderwijs in een prettige werkomgeving binnen een enthousiast team. Naast een stevige basis in de kernvakken rekenen, lezen en taal werken wij thematisch aan vaardigheden op gebied van wereldoriëntatie. Wij halen de wereld de school binnen door middel van gastlessen en excursies. Ons streven is het maximale uit ieder kind te halen, op cognitief en sociaal gebied, rekening houdend met ieders eigenheid. Wij betrekken de leerlingen steeds meer bij hun eigen leerproces en zijn hierin als team in ontwikkeling.

Het is ons doel kinderen te begeleiden op weg naar zelfstandige, zelfbewuste, gelukkige en verantwoordelijke wereldburgers.

Wat bieden wij?

Een prettige werkomgeving binnen een bevlogen, lerend team in een ruim en licht schoolgebouw, waar kinderen en leerkrachten zichzelf mogen zijn en je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zoeken een collega voor een nieuwe kleutergroep. Je start met een kleine groep leerlingen en je kunt rekenen op de steun en samenwerking van de andere onderbouwcollega’s. Onze school telt komend schooljaar zeven groepen.

Wij zijn onderdeel van stichting De Groeiling met onze eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken. Je kunt binnen onze stichting doorstromen naar een andere school of naar ons kernteam.

Wie zoeken wij?

Wij geloven dat jij het beste tot je recht komt als je kunt zijn wie je bent en jij jouw ervaring en talenten kunt inzetten bij onze school. Je herkent je daarom in het volgende profiel:

  • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met werken in groep 1/2;
  • … kan een veilig klimaat en een goede sfeer creëren;
  • … hebt oog voor het individuele kind in de groep en sluit aan bij onderwijsbehoeften;
  • … geeft leerlingen eigenaarschap;
  • … denkt oplossingsgericht en reflecteert op eigen handelen;
  • … hebt affiniteit met thematisch/doelgericht werken;
  • … wil samenwerken met en leren van collega’s.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze school en heb jij zin om bij ons te werken? Stuur dan jouw cv en brief met motivatie voor 30 april naar martine.schonenberg@degroeiling.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martine Schonenberg, directeur, op telefoonnummer 0172-215912. Meer informatie over onze school vind je op: www.deakkerboskoop.nl.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier