Vacature Leerkracht groep 1/2 KC Koningskwartier

In de wijk Koningskwartier in Zevenhuizen is vorig schooljaar Kindcentrum Koningskwartier gestart. Dit is een groeiende nieuwe interconfessionele basisschool met daarin kinderopvang. Wij werken aan inclusiever onderwijs. Het tijdelijke gebouw is begin september 2019 geopend. Hier is gestart met kinderen van 0 tot 8 jaar. De komende jaren wordt het definitieve gebouw gebouwd en wordt uitgebreid naar opvang en onderwijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Met ingang van 1 januari 2021 hebben wij de volgende vacatureruimte i.v.m. het starten van een instroomgroep:

LEERKRACHT groep 1-2 (40 uur per week, werktijdfactor 1,0)

Eventueel is part-time invulling van deze vacature ook mogelijk!

Praktische informatie

Voor meer informatie kan je terecht bij Chanine Noura, directeur, tel. 06 28656168. Wil je solliciteren? Je brief en CV kun je tot en met 25 oktober 2020 versturen via e-mail naar chanine.noura@kckoningskwartier.nl met een cc naar sollicitaties@d4w.nl.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier