Vacature Leerkracht groep 1 St. Jozef

Het team van Basisschool St. Jozef in Oudewater is op zoek naar een nieuwe collega:

Groep 1 – 36 uur per week (WTF 0.9)

 

Basisschool St. Jozef heeft ruim 230 leerlingen die verdeeld zijn over negen groepen. Op 1 januari start onze school met een instroomgroep. Ouders beschrijven het onderwijs van de school als eigentijds en sociaal. De school wordt gewaardeerd om de goede sfeer en de open communicatie, maar vooral voor de aandacht die wij voor onze leerlingen hebben.

Een van de speerpunten van het onderwijskundig beleid is Engels. Voor scholing maakt het team in februari een studiereis naar het Schotse Edinburgh. Ook op andere gebieden is de school volop in ontwikkeling. Er wordt gewerkt met een meerjarenplanning, waarbij de leerkrachten veel verantwoordelijkheid hebben. In de onderbouw werk je veel samen met de leerkrachten van de twee andere kleutergroepen en met de pedagogisch medewerker van Peutergroep St. Jozef.

Benieuwd geworden naar onze school? Neem dan eens een kijkje op www.jozefschooloudewater.nl!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die:

  • … initiatiefrijk is, verantwoordelijkheid wil dragen en flexibel is;
  • … graag samenwerkt met collega’s en ouders;
  • … weet dat deze baan van tijdelijke aard is en die in het volgende schooljaar graag de vleugels uitslaat op een andere Groeiling-school;
  • … het uitdagend vindt om met Spelend Leren en Engels aan de slag te gaan bij de kleuters;
  • … de kleuters van onze groep 1 een prachtige start wil geven op Basisschool St. Jozef.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Heb jij zin om bij ons te werken? Stuur dan voor 3 december een korte mail naar tom.streng@degroeiling.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tom Streng, telefoonnummer 0348561209.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier