Vacature Leerkracht groep 4/5 De Goudakker

Werk je al een tijd in het onderwijs en ben je uitgekeken op de doelgroep waar je nu mee werkt? Werk je in een grote stad en wil je dichterbij huis werken, met dezelfde uitdagingen? Wil jij een baan waarin je elke dag van betekenis bent? Kan jij incasseren en de volgende dag weer vol goede moed beginnen? Heb jij zin je schouders er onder te zetten en doelen te behalen? Solliciteer dan bij ons. Per 1 jan zoeken wij een collega voor groep 4/5.

Leerkracht L11 wtf 0,6

 

Wat kenmerkt onze school?

Het motto van de Goudakker is: Ik ben, ik kan, wij groeien. Hiermee laten wij zien dat wij het erg belangrijk vinden dat je mag zijn wie je bent, dit geldt voor zowel onze leerlingen, onze ouders en ons team. Door ons veilig te voelen zijn we in staat om te kijken en te leren van elkaars vaardigheden/kennis en kunnen wij groeien. Sinds oktober 2019 werken wij vanuit het Groepsdynamisch Onderwijs.

Jij profiteert van

 • Intern begeleider Linda, bouwcoördinator Monique, interne coach Steve, duo-collega Kirsten en alle andere betrokken en enthousiaste collega’s die elke dag voor je klaar staan.
 • Ons onderwijsconcept Groepsdynamisch Onderwijs, dit zorgt voor structuur in de school, afstemming onderling in het team en eigenaarschap bij leerlingen.
 • Een uitdagende leeromgeving waarin het team op weg is naar een professionele cultuur. Jij hebt een belangrijk aandeel in de verdere ontwikkeling van de school.

Hoe breng jij onze leerlingen verder?

 • Jij ziet uitdaging in het aansluiten op de leerling en kan jouw leerlingen planmatig een stap verder brengen;
 • … hebt hoge verwachtingen van je leerlingen en kan gericht feedup, feedback, en feedforward geven waardoor jouw leerlingen inzicht krijgen in hun kunnen;
 • … staat er voor open om met jouw team te leren;
 • … kunt reflecteren en zet dit om in handelen.

Jij brengt mee

 • Veel plezier in het aanbieden van de lesstof;
 • Een natuurlijke houding om leerlingen tot leren te brengen;
 • Ervaring binnen het werken met EDI;
 • Relativeringsvermogen.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Stuur jouw cv en motivatie naar Eva van Essen, schoolleider: eva.van.essen@degroeiling.nl. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is dat je een dag meeloopt op De Goudakker. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Eva, op het telefoonnummer: 0182 515657. Meer informatie over onze school vind je op www.degoudakker.nl.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier