Vacature Leerkracht onderbouw De Mariaschool

Heb je affiniteit met de onderbouw en werk je graag op een school waar kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Vanwege het groeiende leerlingaantal zijn wij op zoek naar een collega die twee dagen naast een ervaren kleuterjuf in groep 1/2 wil werken en één dag ondersteuning wil bieden aan leerlingen in de onderbouw volgens een vast rooster. Met ingang van 1 januari 2021 vragen wij een:

Leerkracht (10) voor de onderbouw (WTF 0,6)
(bij voorkeur maandag, dinsdag, donderdag)

De Mariaschool is een katholieke basisschool in de binnenstad van Oudewater. Een school waar aandacht en zorg is voor de kinderen en waar een gepassioneerd team werkt. Wij brengen de kinderen kennis en vaardigheden bij die nodig zijn om een sociaal en kritisch denkend mens te worden. Wij zijn een Gezonde School waar sport en bewegen (en bewegend leren) hoog in het vaandel staan.

Wij zoeken een enthousiaste collega die:

  • … aantoonbaar ervaring en affiniteit heeft met de doelgroep;
  • … initiatief neemt en open staat voor vernieuwingen;
  • … in staat is de talenten van de kinderen te ontwikkelen;
  • … een beredeneerd aanbod kan bieden aan de leerlingen;
  • … humor heeft en kan relativeren;
  • … een flexibele instelling heeft.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Ben jij die enthousiaste collega? Stuur dan een e-mail met je motivatie en je CV voor vrijdag 20 november 2020 naar directie.mariaschool@degroeiling.nl. De gesprekken zullen digitaal of fysiek gaan plaatsvinden in week van 23 tot en met 27 november 2020.

Meer informatie over de school is te vinden op onze website: www.mariaschool-oudewater.nl. Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anne-Marie Nobel, directeur van de school (0348-561652/ 06-49840319).

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier