Vacature Leerkracht onderbouw St. Aloysius

We zijn op zoek naar een leerkracht voor onze school:

Onderbouw 2 dagen
(kleutergroep, 16 uren per week)

Wie zijn wij?

Onze school is een mini-maatschappij waarin we iedereen van harte verwelkomen. Bij ons leer je om zorg te dragen voor jezelf, elkaar en de leefomgeving. We geven het beste van onszelf en zijn eerlijk over waar we het nog niet kunnen. Reflecteren op ons eigen handelen is in onze samenwerking heel gewoon. We ontwikkelen continu. Zo worden we iedere dag vaardiger. Bij ons leer je zittend, staand en bewegend. Soms uit een boek soms met je handen uit de mouwen. Je kent je eigen doelen en daar werk je samen met anderen aan. Wij zijn een katholieke school. Dat betekent voor ons dat jij erbij hoort wat je wortels ook zijn. Jij bent waardevol voor ons.

Ben jij:

  • Vaardig. Dat betekent dat ik doe wat ik kan en dat ik iedere dag bij leer.
  • Verbindend. Dat betekent dat jij en ik het samen doen.
  • Verantwoordelijk. Dat betekent dat ik aanspreekbaar ben en doe wat nodig is.

Wat bieden wij?

Een gezellig, professioneel team waarin we veel van elkaar leren. Een team waarin jouw stem telt. We zijn blij dat je er bent, want de school zijn we samen.

Doe je ook mee?

Laat dan zo snel mogelijk van je horen! Dan gaan we met elkaar in gesprek en misschien kom je dan bij ons werken op de basisschool met de twee mooiste monumentale gebouwen van Gouda! Je kunt contact met ons opnemen door een brief met c.v. te sturen naar roelof.kremer@degroeiling.nl of via telefoonnummer 06-52361120.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier