Vacature Leerkrachten groep 1-2 Speel- en Werkhoeve

We zijn op zoek naar leerkrachten voor onze kleutergroepen. We starten schooljaar 2022/2023 met vier kleine groepen en in de loop van het jaar stromen er meer leerlingen in.

Leerkrachten groep 1-2

Werktijdfactor en werkdagen in overleg

De Speel-en Werkhoeve is een KiVa school: Samen maken we er een fijne school van. De Speel- en Werkhoeve is een basisschool met goede resultaten. We hebben oog voor de brede ontwikkeling van onze 290 leerlingen. We werken met Snappet voor rekenen, spelling en taal, maar zetten het in op onze eigen manier. We vinden een goede instructie belangrijk. We werken oplossingsgericht. Onze werkafspraken hebben we vastgelegd op kwaliteitskaarten. Onze ambitie is om meer aan de slag te gaan met vaardigheden op het gebied van samenwerken, leren leren en zelfinzicht.

De Speel-en Werkhoeve is een KiVa school: Samen maken we er een fijne school van. De Speel-en Werkhoeve is een basisschool met goede resultaten. We hebben oog voor de brede ontwikkeling van onze leerlingen. We werken oplossingsgericht en vinden ouderbetrokkenheid belangrijk. Het afgelopen jaar hebben wij onze visie op onderwijs aan het jonge kind verder verfijnd: Onze kleuters leren door te spelen en te bewegen in een veilige omgeving. We geven instructie waar het moet en spelen waar het kan. De leerkracht begeleidt het spel en daagt de leerlingen uit. We volgen de ontwikkeling met behulp van BOSOS.

Wat bieden wij?

 • Een duidelijke visie en staande structuren met volop ruimte voor jouw inbreng.
 • Deskundige collega’s: we doen het samen.
 • Enthousiaste kleuters en betrokken ouders.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie zoeken wij?

 • Wij zoeken een betrokken collega die:
 • het een uitdaging vindt om met kleuters te werken;
 • een veilig klimaat en een goede sfeer kan creëren;
 • een beredeneerd aanbod kan bieden aan de leerlingen;
 • vanuit een thema (spel) activiteiten kan organiseren;
 • goed kan communiceren met ouders;
 • humor heeft en kan relativeren;
 • kan samenwerken met de collega’s.

Heb je ervaring en wil je je ervaring delen met ons: reageer gerust. Ben je startend en wil je bij ons ervaring opdoen: ook mogelijk. We hebben verschillende mogelijkheden. We zoeken naar een passende functie, werktijdfactor en werkdagen.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Heb jij zin om bij ons te werken? Stuur dan jouw cv en brief met motivatie voor 9 mei 2022 naar martina.bloemzaad@degroeiling.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martina Bloemzaad, directeur, op telefoonnummer 06-14196895 (mag ook ’s avonds of in de vakantie). Meer informatie over onze school vind je op: www.speelenwerkhoeve.nl

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier