Vacature Leerkrachten onder-, midden- en bovenbouw De Ontdekkingsreizgers

Hou jij van avonturen? Ga dan met ons mee op ontdekkingsreis! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkrachten die zelfstandig, naast en samen met collega’s het onderwijs willen verzorgen in een kindcentrum vol kansen en ontwikkelmogelijkheden. Door de groei van ons kindcentrum zijn wij op zoek naar:

Leerkracht groep 1-2 (unit 2) voor 40 uur per week
Leerkracht groep 3-4-5 (unit 3) voor 32 uur per week
Leerkracht groep 6-7-8 (unit 4) 32 uur per week

Alle vacatures zijn ook in deeltijd vervulbaar

Ons kindcentrum

Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers is een basisschool, kinderdagverblijf, een peutergroep en BSO in de nieuwe Goudse wijk Westergouwe. Deze wijk wordt steeds groter en het kindcentrum groeit mee. Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers is een initiatief van drie schoolbesturen en een kinderopvangorganisatie: De Groeiling, De Vier Windstreken, Stichting Klasse en Quadrant kindercentra. Wij bieden opvang en onderwijs in units waar kinderen van verschillende leeftijden samen in een groep zitten. Wij werken gepersonaliseerd en geven instructies waarbij we uitgaan van het niveau van het kind. Met ons team creëren we een uitdagende leeromgeving. Wij werken vanuit projecten en geven betekenisvol onderwijs. Bij ons is ruimte voor talent!

In augustus starten wij een nieuwe groep 3-4-5. Daarnaast wij zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in zowel groep 1-2, als in groep 6-7-8.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je bent een ondernemend persoon die de koers en werkwijze van het kindcentrum onderschrijft en in de praktijk brengt;
  • … hebt ervaring met gedifferentieerd onderwijs;
  • … vindt het leuk om te werken in een kindcentrum dat groeit en kunt goed inspelen op veranderingen;
  • … beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden;
  • … werkt op een positieve en constructieve manier samen met je collega’s, ouders, leerlingen en partners van het kindcentrum en weet daarbij mensen met elkaar te verbinden.

Wat bieden we jou?

  • Een plek in een hecht team met enthousiaste collega’s;
  • Collegiale ondersteuning, zowel op het kindcentrum als binnen de schoolbesturen;
  • Alle ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven;
  • Een kans om mee te bouwen aan een groeiend kindcentrum;
  • Salariëring conform CAO PO.

Hoe nu verder?

Reageren mogelijk tot 18 april 2022. Aanvang aanstelling: per 1 augustus 2022. Inlichtingen: Miriam de Man, directeur Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers. Tel. 0182-206001 – info@kc-deontdekkingsreizigers.nl.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier