Vacature Vakleerkracht bewegingsonderwijs Kardinaal Alfrinkschool

Per 01-08-2021 hebben wij een sportieve vacature voor een:

Vakleerkracht bewegingsonderwijs
(12 -16 uur)

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen het kindcentrum “Kardinaal Alfrinkschool”(KC KAS) in Waddinxveen. Het betreft een reguliere vacature. Als vakleerkracht bewegingsonderwijs ben je onderdeel van ons team en ben je verantwoordelijk voor alle sportactiviteiten in en rondom ons kindcentrum. Ons kindcentrum beschikt over een eigen speelzaal en maakt gebruikt van de grote sporthal De Duikelaar op loopafstand van de school.

Wat kenmerkt onze school?

 • Kindcentrum “Kardinaal Alfrinkschool” is een kindcentrum met ongeveer 300 kinderen, verdeeld over 13 groepen. Wij werken nauw samen met een BSO, een peutergroep en een kinderdagverblijf. Er werken 28 collega’s die zich iedere dag weer met passie en bevlogenheid inzetten voor onze leerlingen.
 • Wij werken vanuit heldere, duidelijke structuren, waarbij open communicatie voorop staat.
 • Wij willen een school zijn waar ruimte geboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling voor kinderen en collega’s.
 • Combinatie met een functie op de BSO bestaat tot de mogelijkheden.
 • Wij organiseren diverse (naschoolse) sportactiviteiten zoals schoolvoetbal, schooljudo en verschillende evenementen zoals sportdagen, Koningsspelen en een avondvierdaagse.

Wie zoeken wij?

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en samen met collega’s verantwoordelijkheid neemt voor onze school. Wij zijn op zoek naar een vakleerkracht bewegingsonderwijs die onderdeel wil uitmaken van het team en een actieve bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van ons kindcentrum.

Welke taken zien we voor jou ?

 • Het verzorgen van aantrekkelijke, afwisselende en uitdagende lessen bewegingsonderwijs voor zoveel mogelijk groepen binnen ons kindcentrum.
 • Het organiseren van verschillende sport- en spelactiviteiten buiten de lessen bewegingsonderwijs om.
 • Opstellen, evalueren, bijstellen en beoordelen van het aanbod bewegingsonderwijs voor de groepen 1 t/m 8.
 • Signaleren van motorische achterstanden bij kinderen en deze bijsturen.

Kennis en vaardigheden

 • Opleiding: lesbevoegdheid Lichamelijke opvoeding/Pabo
 • BHV en/of EHBO diploma of bereid zijn deze te behalen
 • Enthousiast en ondernemend

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Bastiaan Top (directeur) 0182-619856/0616323093. Of stuur jouw cv en brief met motivatie uiterlijk 20-06-2021 naar bastiaan.top@degroeiling.nl. Meer informatie over ons kindcentrum vind je op kckas.nl.

Mogelijkheid…

Ook onze collega-school “De Regenboog” in Waddinxveen is voor 12-16 uur op zoek naar een vakleerkracht bewegingsonderwijs. Het is voor ons zeker bespreekbaar om beide vacatures te combineren, zodat er een baan ontstaat van 24-32 uur. Voor meer informatie over de vacature op de Regenboog kun je contact opnemen met: Jet van Eijsden (directeur) 0182 – 743009.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier