Vacature Vakleerkracht gym De Regenboog

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen basisschool De Regenboog en mogelijk op andere scholen binnen ons bestuur. Als vakleerkracht gym ben je onderdeel van een zeer gedreven team en ben je verantwoordelijk voor alle sportactiviteiten in en om de school.

Vakleerkracht gym (12 -16 uur)
De Regenboog te Waddinxveen

Wat kenmerkt onze school?

Bij ons op De Regenboog staat de zorg voor kinderen op nummer 1. Wij werken daarom nauw met elkaar samen en zorgen dat het werkklimaat ontspannen is. Wij werken daarom met het concept; vreedzaam. Binnen dit concept leren wij de kinderen de basisvaardigheden aan met plezier: creatief, met elkaar en zelfstandig. Hierbij komt een hoop beweging kijken.
Daarnaast is onze werkomgeving dynamisch, waarin ruimte en zelfstandigheid geboden wordt om het werk te kunnen uitvoeren. Een teamsfeer die prettig is, waarin jij als vakleerkracht een essentieel onderdeel bent van het team.
Je komt terecht in een actief en energiek team die volop in ontwikkeling is. Er is een actieve samenwerking met de gemeente om zo veel mogelijk kinderen (en ouders) te stimuleren om te gaan sporten. Ook zijn er diverse na-schoolse sportactiviteiten zoals het schoolvoetballen, de schooljudo en organiseren we verschillende evenementen zoals koningsspelen en een avondvierdaagse.

Wie zoeken wij?

Voor ons telt wie jij bent en de match met onze organisatie, leerlingen en teamleden. Je hebt hart voor het ontwikkelen van talenten van kinderen. Daarnaast ben jij de sleutel om beweegplezier bij kinderen te ontwikkelen en/of te stimuleren. Wij vinden het ook belangrijk dat je zelf blijft leren en samen met collega’s verantwoordelijkheid neemt voor onze school.

Kernactiviteiten

  • Verantwoordelijk voor de organisatie in en om de sportaccommodaties
  • Opstellen, evalueren en bijstellen van het aanbod lichamelijke opvoeding voor de groep 1 t/m 8
  • Signaleren van motorische achterstanden bij kinderen en deze bijsturen
  • Werken in educatief partnerschap voor het kind, waarin samenwerken met de ouder en de leerkracht centraal staat.

Kennis en vaardigheden

  • Opleiding: lesbevoegdheid Lichamelijke opvoeding/Pabo
  • BHV en/of EHBO
  • Enthousiast, geduldig en oplossingsgericht teamspeler

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een prachtige nieuwe werkomgeving. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO primair onderwijs.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Heb jij zin om bij ons te werken? Stuur dan jouw cv en brief met motivatie voor 20 juni 2021 naar directie.regenboog@degroeiling.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jet van Eijsden, directeur, op telefoonnummer 0182 – 743009. Meer informatie over onze school vind je op: www.regenboogwaddinxveen.nl.

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

Sollicitatieformulier