Ben je ZZP’er met een bijzonder beroep en heb je een goed verhaal voor kinderen in het basisonderwijs? Dan hebben wij wat leuks voor je!

Wij zijn op zoek naar ZZP-vakspecialisten die al ervaring hebben met het werken met jonge kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar en die graag met hun kennis aan de slag willen gaan in het primair onderwijs. En dat kan heel breed zijn, afhankelijk van hoe jij ziet dat jouw kennis waarde toevoegt aan de ontwikkeling van leerlingen. Een paar voorbeelden: muzikanten, specialisten in dans en drama, maar ook bijvoorbeeld een fotograaf of kunstenaar/artiest passen in dit rijtje. Kom met ons in contact via het onderstaande aanmeldformulier, dan gaan we met elkaar in gesprek.

Wat is het idee?

Het idee is om jouw kennis en ervaring toe te voegen aan het onderwijspakket op onze scholen. Vanuit je specialiteit/deskundigheid breng je onze leerlingen persoonlijk in aanraking met jouw passie en voeg je iets toe aan hun kennis en ervaring.

Wat vragen we van jou?

We vragen van jou dat je met je specialisatie een les voorbereidt die je dan op één dag in een bepaalde groep gaat uitvoeren.

Oproepbasis

Op het moment dat er ruimte ontstaat op een school, kan je les komen geven. Dat gebeurt alleen voor de groepen waaraan je wilt lesgeven en de dagen die je daarvoor beschikbaar hebt gesteld. Meestal word je een dag van tevoren gebeld.

Tarief

Voor een hele dag voor de klas ontvang je € 375. Voor een halve dag voor de klas ontvang je € 250. Deze bedragen zijn all-in, dus ook inclusief voorbereidingen en reiskosten/reistijd.

Belangstelling

Heb je belangstelling, neem dan contact op per e-mail met personeelszaken@degroeling.nl. Vermeld in de mail de naam van je bedrijf, je inschrijvingsnummer bij de KvK en schrijf een korte toelichting wat je bij ons zou willen doen bij vervangingen voor een dag.

Als je besluit je bij ons aan te sluiten, dan zal hiervoor een verklaring worden opgesteld in het kader van de Wet DBA (deregulering beoordeling arbeidsrelatie). Ook het afgeven van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hoort bij de overeenkomst.