De Groeiling zoekt leerkrachten voor het (speciaal) basisonderwijs om haar teams te versterken, zowel startend als ervaren. Regelmatig ontstaan er vacatures op één van onze scholen in Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Oudewater, Haastrecht, Moordrecht en Schoonhoven. Daarnaast hebben wij met een team van leerkrachten voor vervanging op zowel korte als lange termijn. Dat doen wij via het Regionaal Transfercentrum Cella.

Klik hier om bij de vacatures te komen

Door de omvang van ons schoolbestuur kunnen wij onze leerkrachten en andere medewerkers meer carrière- en ontplooiingsmogelijkheden bieden. Wij hebben bijvoorbeeld een tweejarig ontwikkeltraject voor startende leerkrachten, waarin zij extra ondersteuning krijgen en bij ervaren leerkrachten in de groep kunnen kijken.

Binnen onze Groeiacademie bieden we onze eigen interne opleidingstrajecten in de vorm van workshops, cursussen en opleidingen. Wij hebben netwerken gevormd van gespecialiseerde leerkrachten, zodat zij vakkennis en ervaringen kunnen uitwisselen.

Wij geven onze medewerkers de ruimte om na verloop van tijd in een andere school of team te gaan werken. Door de diversiteit tussen de scholen kunnen wij hierdoor leerkrachten en andere medewerkers een nieuwe werkomgeving bieden.

Klik hier om bij de vacatures te komen